napkollektoros melegvíz és fűtés szettek
Előre összeállított napkollektoros melegvíz és fűtés szettjeinkkel segítünk megtalálni az Önnek megfelelő napkollektoros rendszert!

Megtakaríthatom melegvíz számlám 70%-át és még fűtési költségeim is csökkennek?

Ugye Önnél is felmegy a pumpa, amikor felbontja melegvíz számláit? Szívesebben költené másra ezt az összeget? A megoldás egyszerűbb, mint gondolná!

Kattintson a jobb oldali napkollektoros melegvíz és fűtés szettekre, válasszon minősített európai és távol-keleti napkollektor gyártók melegvíz rendszer összeállításaiból és takarítsa meg éves melegvíz számlája 70%-át vagy csökkentse fűtési költségeit!

Igazolt hatékonyság - optimális energiatakarékosság

Napkollektoros melegvíz rendszereinket neves európai és távol-keleti gyártók előre összeállított napkollektoros szettjeiből ajánljuk.

A napkollektoros melegvíz szettek a részegységek gondos összehangolásának köszönhetően optimális napenergia felhasználást biztosítanak, bármely hagyományos háztartási melegvíz termelő rendszerhez csatlakoztathatóak, hatékonyságukat, tartósságukat Solar Keymark minősítésük is bizonyítja.

Mit tartalmaznak a napkollektoros melegvíz szettek?

Az összeállítások tartalmazzák az összes szükséges rendszerelemet, mely egy napkollektoros melegvíz termelő vagy fűtés kiegészítő rendszer automatikus és biztonságos működéshez szükséges. Melyek ezek?

 • napkollektorok

  Melegvíz és fűtés szettjeink hatékony napenergia hasznosítását szelektív sík kollektorok vagy vákuumcsöves napkollektorok biztosítják, melyek mindegyike akkreditált kutatóközpontokban ellenőrzött, és rendelkezik Solar Keymark védjeggyel.

 • melegvíz tárolók

  A napenergia megőrzését a felhasználás idejéig használati melegvíz és fűtési puffer tárolók biztosítják.

 • szolár vezérlés és biztonsági blokk

  A hidraulikai és szolár részegységek integrált kivitele biztosítja a könnyű szerelhetőséget, csökkenti a szerelési hibaforrások számát.

Személyre szabott kényelem

Előre összeállított napkollektoros melegvíz szettjeink a legtöbb esetben megoldást jelentenek felhasználóink problémáira, és lehetőséget teremtenek az egyes gyártók rendszereinek egyszerű összehasonlítására is.

de...!

egy napkollektoros melegvíz vagy fűtés rendszer kialakításához meg kell ismernünk részletesen a helyszínt, a háztető kínálta lehetőségeket, a lakásban működő hagyományos melegvíz és fűtési megoldást, a felhasználók elvárásait. Csak ezek ismeretében lehet korrekt és mindenre kiterjedő szolár rendszert tervezni. Ezért, ha egyetért velünk, kattintson ide egy ingyenes helyszíni felmérésért és mi biztosíthatjuk, hogy így ajánlatunk maradéktalanul az Ön igényeire szabott megoldást tartalmaz majd.

napkollektoros melegvíz és fűtés szettek

napkollektoros melegvíz szettek

Ariston melegvíz szett

Ariston napkollektoros melegvíz szett

részletek

Tesy szolar melegvíz szett

Tesy szolar melegvíz szett

részletek

Tisun melegvíz szett

Tisun napkollektoros melegvíz szett

részletek

napkollektoros fűtés kiegészítő szettek

Ariston fűtés és melegvíz szett

Ariston napkollektoros fűtés és melegvíz szett

részletek

Westech solar fűtés és melegvíz szett

Westech solar fűtés és melegvíz szett

részletek

Tisun fűtés és melegvíz szett

Tisun napkollektoros fűtés és melegvíz szett

részletek
vissza a Napkollektoros melegvíz és fűtés oldalra

ügyfélinfo

KÉRDEZZE MUNKATÁRSUNKAT

06 20 9720 120

zsemberi@solaqua.hu

hírlevél

szeretnék értesülni a napenergia hasznosítás

 • újdonságairól
 • akciókról
 • pályázatokról

FELIRATKOZOM

ajánlatkérés

Érdekel, hogyan hasznosíthatom otthonomban a napenergiát.

ingyenes ajánlatot kérek

partnerlinkek

akiket szívesen ajánlunk Önnek