A férfi szexuális impotencia kezelése farmakológiai

0
590

Az eseményt a Társaság szervezte. A szerek chilei geriátria és gerontológia, potenciazavar a latin-amerikai geriátriai bizottság (COMLAT) és a oka gerontológiai problémák világszövetség (IAG).

Ez a konferencia bemutatja a szexuális vágy merevedési zavarok gyógyszeres kezelésével kapcsolatos bizonyítékokat, merevedés amelyek nagyon gyakori probléma. Fontos magas vérnyomás tudni a rendelkezésre álló kezeléseket, mivel nem ugyanaz a szerek tabletta bevitele, mint a corpora cavernosa vagy valamilyen szükséges anyag injekciójának beadása a nemi szervek húgycsövön keresztül.

A gyógyszeres kezelés következményei nem csekélyek, nemi hormon mind az alkalmazás módját, mind annak hatékonyságát oka tekintve. Azoknál a szükséges betegeknél, akik egészséges megpróbálják motiválni partnerüket, szerek hogy újra vonzzák, a gyógyszeres kezelés sikertelensége problémák katasztrófát okozhat.

Merevedési zavar

Az erekciós diszfunkció a férfi állandó képtelensége a merevedési zavar kielégítő szexuális teljesítmény eléréséhez elegendő erekció elérésére vagy fenntartására.

A normális szexuális aktivitás fenntartásához szerves szükséges tényezőkre, például neurológiai, endokrin és érrendszeri koordinációra fizikai van szükség a megfelelő pszichológiai egészséges helyzet mellett; potenciazavar ezért ez egy nagyon összetett oka folyamat.

Az erekció létfontosságú a férfiak önértékelése cukorbetegség szempontjából, de nagy részük merevedési szerek zavaroktól szenved. Ennek betegség a problémának a oka gyakorisága az egyes sorozatok szerint változik, mert a férfinak nem eredetű könnyű felismerni, érdemes és a 65 év felettieknél 40 és 60% potenciazavar között mozog.

Más nemi szervek szóval, az idősebb férfi felnőttek körülbelül gyógyszerek felének merevedési zavara van, impotencia cukorbetegség ez az arány 80 évesen 75% -ra emelkedik, ezért ez nagyon fontos probléma.

Ez a diszfunkció megváltoztatja az nemi hormon életminőséget. A geriátria szerves módon képes javítani az emberi látásmódot, életminőségi jelzőket adva a különböző értékelésekhez. Emiatt rengeteg bizonyíték áll rendelkezésre az merevedés életminőség érdemes változásairól, gyógyszerek amelyeket a merevedési zavar okoz, és amelyekre jellemző, fizikai hogy a oka pár egészét lehetnek érintik.

Különböző mítoszok léteznek, például az aktív kép szexuális szempontból történő bemutatásának fontossága, amely betegség szorosan összefügg az erekcióval, ami merevedési zavar csökkenti a konzultációra való ösztönzést. Jelenleg miatt azonban ez a helyzet cukorbetegség részben megfordult.

Szildenafil merevedési zavarok

A szildenafil forradalmasította a bizonyos gyakorlatot; stressz manapság a érdemes legtöbbet vizsgált gyógyszer. Ez egy foszfodiészteráz-5 inhibitor, amely növeli a nitrogén-oxidot, értágulatot és erekciót okozva. 30 perccel a szexuális tevékenység előtt eredetű kell bevenni. A gyógyszerek leggyakrabban alkalmazott adagok 50 és 100 mg között erek mozognak.

Az eddigi legfontosabb munka 1998-ban jelent meg a nemi hormon New England Journal of Medicine-ben. Ez egy kettős-vak, randomizált, merevedés placebo-kontrollos esetben vizsgálatból állt, cukorbetegség amelyben 24 hetes esetben nyomon lehetnek követést végeztek a impotencia válasz dózis szerinti értékelése érdekében, hatására amely módszert 532 férfi szájon át szildenafilrel eredetű kezelt 25, 50 vagy 100 mg.

Vagy placebo, merevedési zavar valamint egy 12 hetes dózisemeléses vizsgálat, amelyben további 329 férfi kapott szildenafilt, fokozatosan növelve az adagot, a hatékonyság és a tolerancia történik alapján maximum 100 mg-ig, ezt követően a 329-ből 225 férfiak 32 hetes nyílt vizsgálatba léptek be.

Apomorfin vény nélkül kapható

Ez egy olyan gyógyszer, amelyet orálisan és miatt szublingválisan alkalmaznak. Hatással van a központi idegrendszerre, ami néhány orvosban során aggodalmat keltett, impotencia mivel a geriátria megpróbálja megoldást elkerülni ezt a erek hatást.

Az Urology-ban 2000-ben merevedési zavart közzétett stressz metaanalízis azt mutatta, hogy hatékonyabb, túlzott mint a placebo, hatására mivel a kezelt betegek 54% -a javul, míg a merevedési zavar placebóval csak 33% javul; azaz öt beteget kezelni kell, merevedés hogy sikeresek legyenek egy, cukorbetegség így kevésbé lenne okozhatnak hasznos, mint a szildenafil.

Ennek a gyógyszernek az a hátterében kedvező tulajdonsága, esetén hogy gyorsabban metabolizálódik, így 15 perccel a közösülés vér előtt elfogyasztható, de 14% -kal során több káros hatása van, például hányinger és hányás, mint a placebo.

Trazodon

100-200 mg dózisban ez a gyógyszer az esetek 10-40% -ában szervi erekciót vér vált ki. Az egyetlen létező vizsgálatot vágy pszichogén merevedési erektilis zavarban szenvedő impotencia betegeknél végezték, kiváló eredménnyel, esetén de nincs bizonyíték arra, kezelése hogy alátámasztanák merevedési zavar organikus betegeknél történő hátterében vágy alkalmazását.

Yohimbine vény nélkül kapható

Ez egy alfa idegrendszer adrenerg gátló, amellyel némi erektilis hasznosságot írtak hímvessző le növekvő dózisokban, legfeljebb 30 mg-ig, de kevés megoldást igazolt bizonyíték áll rendelkezésre. Csak egy metaanalízis mutat kezelése javulást a merevedési gyakran zavarban szenvedő szervi betegek 10% -ánál, de a betegek száma miatt statisztikai szempontból nem akár hasznos.

Prosztaglandinok

A Prostadil gél egy helyi gyógyszer, amely prosztaglandinból kezelése származik, és amelynek helyi hatása van, amikor a nemi péniszre alkalmazzák. Az okai egyetlen esetén publikált tud jelentősebb tanulmány 60 beteget vont be, és az okok esetek 38% -ában az erekció javulását írta le, amely elegendő merevedési zavart a penetráció elérésére, amelyet betegségek a placebóval kezeltek csupán hímvessző 7% -ánál értek el. További merevedési zavar vizsgálatokra van akár szükség.

Intraurethralis prosztaglandin E2-t is állapot alkalmaztak. Egy prospektív vizsgálatban 24% -os javulásbeli kiegészítő különbséget figyeltek pszichés meg a placebóhoz hímvessző képest, de a okai vizsgálatot kezdő betegek csak egyharmada fenntartotta alkalmazását, szervi annak ellenére, hogy kedvező eredményeket értek el, dohányzás ami azt mutatja, okok hogy a zavarokat közvetlenül alkalmazott gyógyszerek a férfi nemi szerveket, a férfiak nem preferálják őket.

Vardenafil merevedési zavart

Ez a gyógyszer nemrég jelent meg, és ugyanaz a hímvessző hatásmechanizmusa, fizikális mint a szildenafilnak, de kevesebb interakciót pénisz folytatna az étellel.

A diabéteszes dohányzás betegeknél végzett, a merevedési zavart Diabetes Care szakfolyóiratban megjelent tanulmányban szignifikáns betegségek különbséget találtak a gyakran placebóval merevedési zavar szemben a sikeres nemi közösülés tekintetében, pszichés 54, illetve 23% -os hímvessző javulással, három beteg kezeléséhez volt állapot szükség sikeres fizikális kezelésre. A szubjektív erekció javulása a 12. gyakran héten elérte a 72% -ot.

Összefoglalva: a geriátriai kérdéseket tudományos bizonyítékokkal kell igazolni. A merevedési zavar olyan probléma, amely nagyban érinti pszichés az idősebb felnőtteket, és az évek során növekszik. Számos terápiás alternatíva létezik ennek a problémának a javítására, amely kedvezően hat az önértékelésre és a pár kapcsolatára.