A hatalmi problémák okai

0
1090
A hatalmi problémák okai

Merevedési zavar az a képtelenség, hogy egy teljes erekció vagy fenntartani elég hosszú ahhoz, hogy a nemi közösülés. A tanulmányok azt mutatják, hogy ezek a problémák a férfiak minden korcsoportját érintik. Míg az alkalmi és rövid távú merevedési zavar nem okoz aggodalomra okot adó okot, akkor kell aggódnunk, ha hosszú ideig tart.

A fitnesz elvesztése az életkorral

A fitnesz elvesztése az életkorralA legtöbb probléma az idősebb férfiakkal van. Ezek gyakrabban társított öregedés, valamint a termelés egyre kevesebb tesztoszteron. Ez természetes jelenség. Huszonöt év elteltével a szervezet által termelt tesztoszteron mennyisége szisztematikusan csökken.

Egészségtelen életmód

A nem megfelelő életmód, a rossz táplálkozás és a testmozgás hiánya a fiatal férfiaknál már jelen lévő potenciális problémák okai. Negatív hatással vannak a keringési rendszerre, ami közvetlen hatással van a szexuális teljesítményre. Elhízáshoz is vezethetnek, így súlyosbíthatják a problémát. Vigyázzon a stimulánsokra is. Kimutatták, hogy napi egy csomag cigaretta dohányzása akár 75% – kal növeli a kockázatot! Az alkoholfogyasztás és a kábítószer-használat (különösen az opiátok, a marihuána és a kokain) szintén káros.

Pszichológiai problémák

Az erekciós diszfunkció egyik leggyakoribb, ugyanakkor leginkább alábecsült oka a pszichológiai problémák, vagyis az úgynevezett pszichogén tényezők. Sok esetben különböző aggályokat vetnek fel. A partner lehet félni a szerződő nemi betegségek, kudarc olyan helyzetben, intim, nem tervezett terhesség. A hatékonyságot negatív kapcsolati helyzetek, gyakori veszekedések vagy a partner vagy partner vonzerejének elvesztése is negatívan befolyásolhatja. A személyiséggel és annak fejlődésével kapcsolatos tényezőket sem szabad alábecsülni. Ezek közé tartozik, de nem korlátozódnak, rossz szexuális tapasztalatok, kis tagkomplexumok, különböző szexuális fóbiák, csökkent vonzereje, tudattalan vagy nem teljesített különleges preferenciák, sőt negatív attitűdök szex által okozott vallási tényezők. Végül például a munkával vagy személyes körülményekkel kapcsolatos hosszú távú stressz erekciós problémákat okozhat.

Szerves betegségek

Szerves betegségekSzámos szexuális probléma is felmerül a betegségekből. Különösen figyelmet kell fordítanunk a keringési rendszerrel kapcsolatos betegségekre (például arterioszklerózis vagy magas vérnyomás) vagy a hormonális rendszerre (pajzsmirigy betegség, hyperprolactinaemia, hypogonadismus, mellékvese betegségek). Óvakodj a cukorbetegségtől, a vér koleszterinszintjétől és a metabolikus szindrómáktól. A kórelőzményben szereplő stroke, máj – és veseelégtelenség szintén problémát jelenthet. A magas vérnyomás elleni gyógyszerek, valamint a vérkeringés, a hormonok, a metabolikus és pszichotróp gyógyszerek szintén nagy hatással vannak a szexuális életre.

Mint látható, a hatalmi problémák okai rendkívül széles körű problémák. Annak meghatározásához, hogy ezek közül melyik érinti Önt vagy egy közeli személyt, meg kell vizsgálnia életmódját, és konzultálnia kell orvosával.

Az erekció problémáját tévesen úgy kezelik, mint egy szégyenletes jelenséget, amelyet el kell rejteni, senkinek nem kell megemlíteni. Sok férfi évek óta szenved az erekció vagy a rossz erekció hiányától, ami lehetetlenné teszi a kielégítő szexuális életet. Eközben számos módja van a maximális teljesítmény helyreállításának. Érdemes kezdeni az okok diagnózisával.

Szerelési problémák-honnan származnak?

Szerelési problémák-honnan származnak?Az erekciós diszfunkció okai megtalálhatók az életmódban, a fizikai egészségben vagy a férfi pszichében. Ezeket a problémákat nem mindig az idő múlása, a test öregedése okozza. Ez történik a fiatal férfiakkal is. A leggyakoribb okok a következők….:

 • öregedés,
 • betegségek (különösen cukorbetegség, érelmeszesedés, ér-és szívbetegségek),
 • stimulánsok (alkohol, cigaretta, felesleges kávé) használata),
 • nincs mozgás,
 • túlzott stressz alatt él,
 • neurális rendellenesség,
 • hormonális egyensúlyhiány,
 • Az elem hibás felépítése vagy károsodása,
 • néhány meggyőződés magadról, a testedről, a Szexuális képességeidről,
 • gyógyszerek a magas vérnyomás, antidepresszánsok.

Az erekciós diszfunkció okai sokrétűek lehetnek. Gyakran egymás mellett élnek, átfedik egymást, általános hatást teremtve. Fiatal férfiaknál a merevedési zavar gyakran kóros és egészségtelen életmód, mozgáskorlátozások, erős stressz vagy egészségtelen étrend következménye. Potencia is szenved elhanyagolás, képtelen gyógyítani a meglévő betegségek.

Miért kell kezelni az erekciós zavarokat?

Az erekciós diszfunkció kezelése súlyos betegségek, például cukorbetegség vagy magas vérnyomás kezelésének eleme (vagy akár következménye) lehet. Ha azonban mentális elzáródások vagy rendellenes életmód okozza őket, akkor sem szabad alábecsülni őket. Az erekciós diszfunkciót érdemes kezelni, mert:

 • Ahogy öregszünk, egyre mélyebbek lesznek, és a változás visszafordítása nagyon nehézzé válik,
 • a szexuális élet elégedetlenségéhez vezet,
 • csökkentse az önbizalmat és rontja a jólétet,
 • hozzájárulás a kapcsolat problémáihoz.

Az erekció helyreállításának számos módja van. Érdemes használni őket, ahelyett, hogy tisztességtelen szégyenérzetbe ragadnának.

Merevedési zavar-kivel kell konzultálnom?

Az erekciós problémák sok korosztályt érintenek. A fiziológiai szubsztrátum kizárásához tanácsos konzultálni egy urológussal. Az orvos megfelelő vizsgálatokat rendel, szakmai interjút készít a betegségek okainak meghatározására. Néha nem találja az erekciós diszfunkció okait. Ebben az esetben hasznos egy szexológus látogatása, egyéni vagy pár terápia megkezdése.

Mit kell tennem az erekciós diszfunkció megelőzése érdekében?

A merevedési zavar is hatékonyan ellensúlyozható. Az alapvető megelőző intézkedések, amelyek gyakran rendkívül hatékonyak, a következők:

 • az étrend megváltoztatása (gazdagodás gyümölcsökkel és zöldségekkel),
 • a nagyobb forgalom bevezetése,
 • nagyon feldolgozott termékek, édességek eltávolítása az étrendből,
 • a túlzott stressz és a rendszeres pihenés elkerülése,
 • Korlátozza a kávét, hagyja abba a dohányzást és hagyja abba a dohányzást.

Érdemes rendszeresen megelőző vizsgálatokat is végezni (vér-és vizeletvizsgálatok).