A magas vérnyomás szívrohamot okoz

0
1691

Nem a magas vérnyomás beállítása során a szív-érrendszeri betegségek?
Mi történik, hogy a magas vérnyomás egész szívmegállás? A vérnyomás vagy a szívroham. Milyen magas vérnyomást mért? A tünetek, a szívinfarktus. Mikor kell orvoshoz kell fordulni. Az egész egy szívmegállás, a magas vérnyomás növelheti, csökkentheti, vagy marad ugyanaz. Következésképpen, a változás, a vérnyomás, anélkül, hogy más tünetek nem megbízható indikátora egy szívroham. Ebben a cikkben azt vizsgáljuk, hogy pontosan milyen a vérnyomás megváltoztathatja az egész egy szív-érrendszeri betegség. Mi, továbbá megvizsgálja, hogy mi a jelzés egy szívroham, valamint azt is, mikor kell orvoshoz. A magas vérnyomás az az erő, ami a vért pumpál körül a keringési rendszer.

Amikor a vér áramlását korlátozott vagy teljes mértékben blokkolt, a szívizom tömege oxigén nélkül. Ez okozza a szívmegállást. Közben leállt a szíve, a magas vérnyomás mehet fel, csökken, vagy folyamatos, attól függően, hogy az azt jelenti, hogy a szervezet reagál rá. Fokozza a vérnyomást. A vérnyomás növeli az egész szívmegállás, mivel a hormonális szerek, például az adrenalin, vagy indított. Ezek a hormonok szabad, ha a válasz “csata, vagy menekülj” okozott a szer intenzív szorongás vagy fenyegetés.

A vérnyomás csökken, amikor egy személynél szívbetegséget diagnosztizáltak

Ez az automatikus választ, lehet, hogy a szív sokkal gyorsabban, de sokkal erősebb. Csökken a vérnyomás. A vérnyomás is megy le, ha egy személy az, hogy egy szív-érrendszeri betegség miatt az a tény, hogy a szív is gyenge megőrizni, mint az izomtömeg is megsérült. A fájdalom egy egyén lehet, hogy tényleg úgy érzi, közben a szív-érrendszeri betegség is, mert az automatikus művelet, ami csökkentheti a magas vérnyomás, valamint az ájulás. A vérnyomás, valamint a szívinfarktus. Ha a magas vérnyomás nem foglalkozik, lehet, hogy emelje fel a veszélyt, a szív-érrendszeri betegség.

A magas vérnyomás lehet egy akció a nehézség, hogy a szív munkáját pumpálni a vért a test körül keresztül az artériákban, ami megmagyarázza, hogy miért egészségügyi szakemberek nyomon követni. Egy kiépítése a zsír, a koleszterin, valamint különböző egyéb anyagok az artériákban az úgynevezett plakk. Fokozatosan, az emléktábla beállítja, ami a az artériák szűkülete. Ez a zsugorodás azt sugallja, hogy ez sokkal nagyobb a nyomás, hogy nyomja a vért a hálózaton keresztül a csövek.

Amikor a home plate-el kell távolítani a falon egy artéria, egy embólia kifejlesztett körül haza. Szív-érrendszeri betegségek történhet, mivel a tábla vagy a embolisms kiváltó zavar, vagy akadozik a vérkeringés, a szív. A magas vérnyomás nem folyamatosan egy  betegség, mindazonáltal. Még az egészséges emberek előfordulhat, magas vérnyomás, minden oly sokszor, mert az edzés vagy a stressz, a szorongás. Milyen magas vérnyomást mért? A vérnyomás meghatározni, a 2 azt jelenti, hogy.

A diasztolés vérnyomás az artériák stressze

A szisztolés vérnyomás az a nyomás az artériákban a szív pumpálni a vért a szervezetben.az artériák között szívverés. A diagramok a vérnyomás, a felső szám írja le, a szisztolés nyomás, míg a számot az alábbi utal, hogy a diasztolés stressz. Ez az, ami “normális” is, amit a magas vérnyomás, mint a “nagy”? A szisztolés vérnyomás a “hagyományos “nem megy túl a 120, illetve a diasztolés stressz” rendszeres” nem szabad, hogy meghaladja a 80-at. A vérnyomás a “magas” minősül elemzése 140 90 vagy annál magasabb. Ha a vérnyomás magas vérnyomás túlmutat 180, vagy ha a diasztolés vérnyomás meghaladja a 110, vészhelyzet kezelés szükséges.

Mik a jelei a magas vérnyomás? A legtöbb időt, a magas vérnyomás nem okoz ilyen tüneteket. Ez az oka annak, magas vérnyomás lehet egy “csendes gyilkosnak”. Az egyetlen módja annak, hogy ellenőrizze a vérnyomás monitorozás. Lehet jelek között változhat hím? A jelek terjedhet nemek, azonban a tünet az egyik leggyakoribb fajta keringési betegség, hölgyek, férfiak fájdalom vagy kellemetlen érzés a mell.

Szívbetegség és halálhoz vezet

Egyes orvosok azt állítják, hogy a hölgyek, lehet, hogy inkább valószínű, hogy különböző más jelek is. Például, előfordulhat légszomj, hányinger, betegség vagy fájdalom a vissza, majd az álla. Szerint Az Amerikai Szív Felépítése, a szívbetegség a vezető halálok a hölgyek az USA-ban. Még ezzel, sok nő úgy gondolja, hogy a jelek által okozott feltételek kevésbé jelentős, beleértve emésztési zavarok, megfázás, vagy egyszerűen csak az öregedés. Mi is az a néma szív-érrendszeri betegség?

Egy csendes szívrohamot, mint a neve is sugallja, lehet, hogy nem vagy alig észrevehető jelei. Sok esetben, akik úgy érzik fáradt vagy influenza-szerű jeleket, vagy lehet, hogy savas gyomorrontás, vagy a fájdalom, a mell, hát, karok, vagy az állkapocs. Ez a fajta keringési betegség, néha rosszabb, mint a rutin jellegű, mivel az a tény, hogy az emberek lehet, hogy nem kap kezelést. A szív-érrendszeri betegségek csendes csak kimutatható egy ekg vagy MRI.