Felálló pénisz mérete

0
793
Felálló pénisz mérete

Ha meg akarja mérni a péniszét, győződjön meg róla, hogy a megfelelő módon csinálja.

A leggyakoribb módszer az úgynevezett CSONTPRÉSELT (azaz nyomja a vonalzó ellen a nyilvános csont): az ilyen típusú mérés jobb, ha egy merev vonalzó helyett a klasszikus varrónő mérő, hasznos inkább mérni a kerülete a pénisz.

Intézkedés pénisz hossza felálló pénisz mérete

Intézkedés pénisz hossza felálló pénisz méreteKap egy pénisz erekció állva. Tartsa a péniszét merőlegesen a testre, majd a rúddal párhuzamosan a padlóval. Nyomja meg a vonalzót a szeméremcsonthoz, pontosan a pénisz elején, a tetején: mérje meg a csúcsig.

A kerület méréséhez ehelyett varrónő mérőre van szüksége. Az átmérő mérése nem megbízható, mert túl nagy pontosságot igényel. A pénisz átmérőjének kiszámításához elegendő a kerületmérést 3,14-gyel osztani.

Mivel általában a pénisz nem széles, ugyanúgy a teljes hosszában, a legjobb választás az, ha a mérést a közepén végezzük.

  • Intézkedés felálló pénisz kerülete pénisz mérete
  • Kap egy pénisz erekció állva.
  • Használjon mérőszalagot, vagy egy egyszerű harisnyakötőt, majd vegye be az intézkedést a pénisz közepén, anélkül, hogy túl sokat szigorítana.

Petyhüdt pénisz mérete

Petyhüdt pénisz méreteA pénisz mérete a petyhüdt állapotban időről időre is nagyban változhat. Ahhoz, hogy olyan méréseket kapjunk, amelyek jó megbízhatósággal rendelkeztek, két kanadai orvos úgy gondolta, hogy kissé kifelé húzza a petyhüdt péniszet a mérés során, így kissé megnyújtja a bőrt, de jelentősebb mérést kap.

Az a ciki, hogy ez a két orvos nem csak mérni a saját péniszét, de azt is, hogy a betegek a vizsgálat: a gyakorlatban, lefújták a levélnyél 63 Kanadai férfi. Megmérték a cipők magasságát és számát is, hogy kiderüljön, van-e igazság a folklór legendájában, hogy az ember péniszének méretét a test teljes méretétől vagy a lábak hosszától kezdve lehet értékelni. Ez a közhiedelem ambivalens: azt mondják, hogy közvetlenül vagy fordítottan arányos, attól függően, hogy melyik utcasarkon fogod hallani. Az orvosok olyan füstös összefüggéseket találtak, mint valaha. “Eredményeink csendesen tisztítják e mítoszok területét” -mondja Erald Bain, a Torontói Egyetem Orvostudományi docense, a város Egészségügyi Intézetének egészségügyi igazgatója.

De vissza a ponthoz: a pénisz mérete 6-13, 5 centiméter, az átlagos “feszített petyhüdt pénisz hossza”9, 4 centiméterre állítva.

A rövid pénisz lesz a hosszú pénisz

A rövid pénisz lesz a hosszú péniszDe természetesen semmi sem olyan egyszerű.

Harminc évvel ezelőtt William H. Masters és Virginia E. Johnson kutatók azt találták, hogy az erekció során a kisebb péniszek hosszabb ideig nyúlnak, mint a nagyobbak. Elvittek egy 40 fős csoportot, amelynek kis barátja 7-8 centiméter közötti petyhüdtséget mért. A maximális erekció idején, az orgazmus közelében, majdnem dupla méretűek voltak, további 7 centiméter növekedéssel. Egy másik 40 fős csoportban, akiknek a pénisze nyugalmi állapotban körülbelül 10-11 centiméter volt, a növekedés felálló állapotban valamivel több, mint 6 centiméter volt. Különösen egy pénisz, 7, 5 centiméter petyhüdt, hossza közel 8 centiméterrel nőtt, míg egy másik, 11 centiméter hosszú, alig több mint 5-re nőtt.

Mi a következtetés? Hogy egy nagy pénisz, még sántít is, még mindig nagy! Éppen ellenkezőleg, egy kis pénisz, nyugalomban…. még kisebb. Akkor még egy ok, amiért hosszabb péniszre vágysz? Talán igen, de nem annyira depressziós: mert a felmérés azt is mutatja, hogy a kicsi vagy hosszú pénisz, amikor petyhüdt, átlagosan 15-17 centiméterre eléri az erekciót, míg az igazán szuper felruházott verte a 18-at.

E szabály ritka kivételei közé tartoznak azok a szegény emberek, akik nem kaptak elegendő mennyiségű férfi hormont a magzati fejlődés során; szenvednek a micropenis nevű állapottól, és “tulajdonságuk” minimálisra csökkenthető.

Jobban érzed magad? Másrészt vannak olyan emberek, akik óvatosan 25 centiméteres zászlórúdot mutatnak be. A Rocco Siffredi név mond neked valamit? Vagy a híres John Holmes, a 70-es évek pornófilmjeinek mítosza, 30 centiméteres “művészi dimenziójával”, ahogy az Elios és a feszült történetek énekeltek.

A kevésbé híres Dick Rambone ehelyett majdnem 40 cm-es péniszmagassággal büszkélkedhet, de az abszolút rekord úgy tűnik, hogy a pornodivo Long Dong Silverhez tartozik, aki közel 46 centiméter ágyút hordoz.

Rosszabbul érzed magad? Igaz, hogy ezeknek a színészeknek néhány “az út lefelé halad”, mivel az Anyatermészet szép kiindulási intézkedést adott nekik, de biztos lehet benne, hogy ezeknek a tehetségeknek mindegyikének megvan a saját rendszere, hogy maximalizálja mind a szexuális teljesítményt, mind a pénisz méretét.

Mától kezdve a péniszbővítési kézikönyvünknek köszönhetően néhány perc alatt megtanulhatja a pénisz méretének növelésére szolgáló gyakorlatokat is.