Mi az a magas vérnyomás?

0
1023

Franciaországban a vonatkozó 10 millió egyének célokat, a magas vérnyomás, a többség, amelynek nem ismert. Mégis, a hatások a magas vérnyomás lehet figyelemre méltó a wellness, mint magyarázható Professzor Olivier Ormezzano a CHU a Grenoble. Mi az a magas vérnyomás?. A magas vérnyomás a magas vérnyomás nagyobb, mint 140/90 higanymilliméterben 140 hgmm-rel a szisztolés nyomás, 90 hgmm diasztolés nyomás. A tiszta, magas vérnyomás fordítja bele egy drága vér nyomás az artériákban. Ha az orvos meg is veszi a magas vérnyomás, ez azt jelenti, hogy a feszültség több mint 14/9. A magas vérnyomás elsődleges valamint másodlagos.

Mi a különbség a kettő között kulcsfontosságú a magas vérnyomás, valamint a másodlagos hipertónia? Úgy ítélték meg, hogy több, mint 95% – a helyzetek, a magas vérnyomás vagy a kulcs fajta. Ezt úgy hívják, hogy fontos a magas vérnyomás. Az állam, hogy nincs magányos oka, hogy az elején a magas vérnyomás, de egy dysregulation a rendszerek, amelyek szabályozzák általában a vérnyomás.

A magas vérnyomás tipikus patológia

Sokkal kevesebb, mint 5% – a az esetekben, hypertonia másodlagos, egy eredménye, egy olyan betegség, rendellenesség, vagy a részletek patológia (a mértéke a váladék a bizonyos hormonális szerek mellékvese, például, vagy egy sérült működik a vese”). Mi a hipertónia előfordulása Franciaországban? A magas vérnyomás egy tipikus patológia a fejlett országokban. A becslések szerint 10-15% – a a lakosság érintett. Franciaországban, jelenleg mintegy 10 millió hipertóniás személyek, továbbá a lakosság, csak egy negyed megérti magát hipertóniás, akiknek csak a fele valóban megfigyelhető egy terápia.

A magas vérnyomás, a patológia tünetmentes Az a személy, magas vérnyomású egyén nem jelei? A magas vérnyomás veszélyes betegség, mert tényleg általában egyének nem rendelkeznek tünetek, és lehet, hogy panaszra semmi. Ez gyakran fedezték fel, véletlenül, vagy közben látja, hogy az általános orvos még egy kérdés, vagy az egész egy szervezett check out, hogy az orvosi szakmai munkáját. Egyes esetekben a magas vérnyomás lehet a felelős a jelek olyan fejfájás, légszomj, orrvérzés, vagy extra ritka esetekben, drámai, az észlelt nehézségek után a szív-vagy neurológiai. Ezekben a kórházban marad, találtunk egy magas vérnyomást diagnosztizált korábban.

Pontosan, hogyan magyarázzam el, hogy egy ember át, hogy az oldalán egy hipertónia fel, hogy keresse meg magukat szembe rendkívül súlyos szövődmények? Pusztán annak a ténynek köszönhető, hogy vannak emberek körül, hogy lássuk, tényleg kevés az orvos -, panaszra semmi. Elképzelhető, hogy egy egészségügyi szakember megállapítja, magas vérnyomás, valamint ajánlott a személy az ellenőrzés egy kicsit később, azonban vannak, akik nem mosting valószínű, hogy erre megy ki.

Történelem vagy látási feltételek,

Magas vérnyomás, valamint az orvosi történelem. Léteznek különböző minőségű, magas vérnyomás?. Sokkal több a magas vérnyomás magas lesz, az extra mindenképpen veszélyes a wellness. A magas vérnyomás (minőség 3) a szisztolés nyomás több mint 180 hgmm és/vagy 110 hgmm, a diasztolés vérnyomás a magas vérnyomás nyugalomban. Ez a magas stressz kell utána foglalkozni azonnal, hogy ez az utolsó, nem igényel azonnali kórházi kezelést, kivéve, ha az egyéni kiderül arra utaló jelek, különböző nehézségi más. A minőség, a 2 az a szisztolés nyomás nagyobb, mint 160 valamint 100, a diasztolés stressz. A minőség 1 megfelel a szisztolés nyomás nagyobb, mint 140 90, a diasztolés, a stressz.

A szükséges szintjét a kivégzését egy gyógyszer, kezelés vérnyomáscsökkentő gyógyszer függ a hatás klinikai ez a hipertónia, de emellett az ügyfél esetében a történelem, illetve a látási viszonyok, a különböző egyéb cardio veszély változók: cukorbetegség, a dohányzás, hypercholesterinaemia, életkor, stb. Fedezze fel a lista minden szakember a magas vérnyomás, a város vagy a közösség www.conseil-national.medecin.fr. Amikor az egyik szenved magas vérnyomás, a szisztolés nyomás magasabb, mint vagy egyenlő, mint 140 hgmm, valamint a diasztolés stressz felett van, vagy ezzel egyenértékű, hogy a 90 hgmm. Ez a betegség társul egy nagyobb kockázat kezelésének szív-betegségek.

Mint a szív-érrendszeri betegségek jelentik a vezető oka a betegség, a halál világszerte, sokkal jobb, ha kezeljük őket, amint lehet. Ezért bemutatjuk, hogy a 3 ideális élelmiszerek csökken a magas vérnyomás, valamint javaslatokat, valamint természetes jogorvoslatokról.

Magas vérnyomás, a fokhagyma értágító szerepet tölt be

A lehetséges források a magas vérnyomás. Akkor is, ha az okokat még nem állapították meg, már látható, hogy vannak olyan örökletes proneness, valamint az a mód életét is befolyásolja a betegség kialakulását. Extrém bevitt só, valamint sós ételek. Stressz, szorongás, valamint pszichés túlterhelés. Kevesebb, aktív életmód. A túl sok fogyasztás tartalmazó élelmiszerek aminok (sajt, sör, kolbász).
Gyakran előfordul, hogy a magas vérnyomás, továbbá a vese származási hely: ebben az esetben köteles gondoskodni a vese azáltal, hogy az étrend gazdag zöldségeket, gyümölcsöket, valamint a C-vitamin

A probléma a magas vérnyomás az, hogy nem ritkán mutatják, ami rendkívül káros. Mindazonáltal, néhány tünetek jelenhetnek meg. Migrénes fejfájás. A szédülést. Légzési nehézség. Mell kellemetlenséget. Zúg a füle. Hasonlóképpen felülvizsgálat: minden természetes Megoldások a kellemetlen érzés a fülben. Vérzés orr. Sötét Jövőkép. Szövődmény. A túlzott izzadás. Ha azt tapasztalja, hogy ezek a tünetek, vagy ha úgy gondolja, hogy a magas vérnyomás, meg kell, hogy a legvalószínűbb, hogy egy drogériában, vagy közvetlenül az egészségügyi szakember, hogy te vidd el a feszültség. Fokhagyma.A fokhagyma kiváló táplálkozás-terápia kontra sok feltételek: segít méregteleníteni a vér is tiszta, a bél, például. Amikor a magas vérnyomás, fokhagyma viselkedik, mint egy értágító az erek, valamint az artériákban.

Sok ember megérti, hogy az erények is fogyasztott nyers minden reggel. Annak érdekében, hogy a preferencia, hogy több pozitív, tudjuk elterjedt egy szelet kenyeret, valamint tartalmaz egy kis olívaolajjal. Azt is, hogy a kezelés, a tibeti fokhagyma.