Miért nem az evés abbahagyása miért nem fogyok?

0
415

¿Megyünk a héten Szent? Bizonyára sokan közületek a célpont a tengerpart: töltsön valamilyen 4 vagy 5 napot a solecitóban , töltse megoldás az akkumulátorokat és egyáltalán élvezze a magad tengert, és nagyon jól eljutunk az aktuális akadémia utolsó sprintje előtt vagy a nyár “előzeteseként”, miért nem fogyok mint mi várt . Itt az ideje, önmagában hogy kivegyük a pont bikiniseket a többet szekrényből: fogysz készen állunk erre a kihívásra?

A Semana Santa egyidejű nézetében, és ha a fogyókúrás tél folyamán heti elhanyagoltunk egy kicsit, valamit egyesek úgy döntenek, hogy csak törölnek ételeket az étrendből, hogy elveszítsék ezeket a kilókat, mielőtt a törülközőre feküdnének. De az főleg evés abbahagyása megoldás hosszú távon amellett, hogy őrült, nem fog fogyni. Megmagyarázom az okát.

Fogyókúrázom és nem fogyok: mérleg nyelve?

Kevesebbet enni, mint amennyit addig fogynunk kell, fogyáshoz a leglogikusabb dolognak tűnik, igaz? Elméletileg így van: ha a hiányos kalóriatartalmú állapotban edzés maradunk (vagyis mégsem kevesebb kalóriát eszünk, mint azok, akik pont elköltenek bizonyos), akkor súlya megoldás csökken.

A probléma két olyan helyzetből adódik, többet amelyek gyakran előfordulnak soha olyan embereknél, akik diétáznak: Egyrészt van fogsz Maria. Elolvasta az eszel ön által közzétett diétás bejegyzést arról, miért nem fogyok hogyan állíthatja össze saját diétáját, miatt és tudja, valamit hogy napi 2000 kcal-ra van szüksége ahhoz, hogy sőt megmaradjon önmagában a testsúlyán.

Mária azonban úgy látja, hogy fogyókúrás megnézi az időt a tetején, többet és a tengerparti magad napok itt vannak az pontosan oldalon, fogyásban ezért úgy dönt, hogy fogysz a fejére akasztja a takarót, és továbbhalad, hogy csak 500 kcal-t fogyasszon (locurón ! túl Ne csináljon otthon figyelsz!), És mégsem mind miért nem fogyok gyümölcsből és zöldségből fogyáshoz származnak.

A másik oldalon Laura áll, fogsz aki úgy dönt, megoldás hogy amellett, kis hogy csak napi 500 kcal-t eszik, minden nap megöli a leszel futást, fogyókúrás mert unokatestvére diétás szerint a futás sok kalóriát fog égetni.

Mindkét esetben Mary és Laura leggyakoribb egyaránt létrehozott hiába egy óriási és hirtelen hiányos kalóriatartalmat: napi 500 kcal enni a gyümölcsből és edzés zöldségből olyan, fogyáshoz mintha nem magad esne szinte semmit. Mi fog történni?

Eleinte csökkentik a súlyukat, figyelsz és az első héten 2 eszel kiló és fél kis kiló, majd a következő … De jöjjön el egy olyan pillanat, amikor még a kalóriák fogysz korlátozása is túl folytatódik, és bár Laura kimegy futni, nem fog fogyni. Miért mi?

Az anyagcsere sírja eszel: kevesebbet egyél és ne fogyj le

Ez azért történik, mert a tested egy “attól súlyos anyagcsere diétás” helyzetbe került. A hiába testünk rendkívül intelligens és tudod megszokja, hogy dolgozzon fogsz azzal, amit egyáltalán adunk neki. Ha hirtelen napi 500 kcal-ra csökkentjük a leszel táplálékfelvételt, leggyakoribb testünk gondolata miért nem fogyok az lesz:

“Ó, Istenem! Milyen kevés étel: a hiány egy keresés korszakában kell lennünk, így a legjobb, ha megtehetem, kisebb hogy minden ételt megtartok Adjon magad tartalékként, és minél kevesebbet égjek, legalábbis, hogy az alapvető funkciókat lefedhessem! ” Ez ebből azt akarja mondani, hogy az anyagcserénk edzés lassabb lesz, és minden alkalommal, amikor egyre többe fogyás kerülünk az energiához, azt mondjuk, kapcsolatban hogy nem fogyunk.

Laura minden nap kimegy futni: csak mérleg szív- és érrendszeri egészséges testmozgást végez, és mindig ugyanezt csinálja. A test, szénhidrátot amely, mint mondtuk, nagyon okos, hozzászokott ahhoz az erőfeszítéshez, keresés amelyet Laura kér, szénhidrát és minden plusz alkalommal, amikor kevesebb energiára egészséges van szüksége gondolod ugyanazon feladat végrehajtásához. Ha nincs hasznos szüksége energiára, fogyás akkor elraktározza kisebb azt a keveset, attól amit adunk neki, így nem fogy le sem.

Mit tegyünk ez eszel?

Ha bármennyit is csökkenti a kalóriát, vagy mennyi szervezeted kardiovaszkuláris oka testmozgást végez, nem fogy le, nagyon lehetséges, hogy az magas anyagcsere sírjában van. Nos, fontos máris lehet kijutni onnan: amit tennünk kell, visszatérünk az anyagcserénk attól megalapozásához, amely a “könyv egészséges” módban van, hogy 100% -osan fehérjét visszatérhessen a szervezeted munkába.

Ehhez naponta kiszámoljuk a kalória kalóriaigényünket (ebben a szénhidrát bejegyzésben megtanítom, hogyan), és oda egy idő alatt magas elfogyasztjuk előtt ezeket a kalóriákat: fontos vagyis tartson eszel egy diétát. Ez a plusz módja annak, hogy ember testünk megértse, hogy egyetlen szénhidrátot korszakban vannak fogyás hiányok, és megfelelő módon tudsz visszatérhet rosszul a munkához.

Amikor anyagcserénk visszaáll az állapotára, biztos elkezdhetünk egy étrendet, reggeli amelyben meghatározhatjuk rosszul azokat az irányelveket, amelyeket Ön oka a posztban adott érzed: lefelé haladó kalóriák és az összes szükséges tápanyag bevonása.

Apránként fogyni fogysz

Ezenkívül be kell vonnunk az erőmunkát az edzésbe egészséges: izomtömeget fogyás nyerünk, nyugalmi biztos állapotban (amikor például állsz vagy alszol), több kalóriát fogyasztunk, ami számít a eszel zsírnak. Még több kalóriát éget el, ha előtt állva marad!

És biztosíthatlak arról, hogy nem lesz olyan, mint a Hulk: kalória nincs meg a szükséges tesztoszteron ahhoz, hogy ez megtörténjen . Lényeg: az étkezés abbahagyása hosszú távon nem fog fogyni. Csináljon dolgokat a fejével, és egészséges és vonzó alakot kapjon egészséges módon.