Minden az őrültség edzésről

0
1439

Az elmezavar edzés egy fejlett gyakorlat program. Ez magában foglalja a testsúly gyakorlatok és nagy intenzitású intervallum képzés. Elmezavar edzések végzik 20-60 perc egy időben, 6 nap egy héten 60 nap. Őrület edzések által termelt Beachbody által vezérelt fitness edző Shaun T. Ezek az edzések tekinthetők intenzív, jellemzően csak ajánlott a résztvevők, akiknek már van egy alap szintű fitnesz. Ha szeretné kipróbálni az elmebaj programot, beszéljen orvosával. Ezek segít meghatározni, hogy ez az intenzitás a fitness biztonságos az Ön számára. Vannak még spin-off az eredeti őrület program, beleértve a fejlettebb őrület Max 30. Az őrület Max 30 csak 30 napig tart.

Van még egy program, amit Elmebajnak hívnak: az elmegyógyintézet. Ez forgalmazott, mint egy fogyás program. Azt állítja, hogy a résztvevők 1000 kalóriát égetnek el osztályonként. Fontos, hogy egy alapvető fitness szinten megkezdése előtt az őrület edzés. A fizikai erőnléti szint növeléséhez hajtsa végre a következő gyakorlatokat néhány hétig vagy hónapig, attól függően, hogy milyen szintről indul.

Aerob gyakorlatok és Erő gyakorlatok

Aerob gyakorlatok: próbálja kocogás, úszás, vagy kerékpározás.
Erőképzés: súlyok használata és testsúlygyakorlás. Növeli a rugalmasságot: a jóga, tai chi, vagy egy rendszeres nyújtó program.
Hasi gyakorlat: építse fel a mag erejét. Calisthenics: próbálja pullups, situps, lunges, and pushups. Ha nem biztos benne, hol kezdjük, akkor igénybe veheti a segítséget egy tanúsított személyi edző, aki létrehozhat egy fitness programot szabott az Ön számára. Hozzon létre egy mozgási rutin, hogy lehet csinálni otthon. A mozgás a test gyakorlat egy gyakorlat 25 napig építeni egy rutin, nincs szükség felszerelésre. Az elmezavar edzés egy teljes testű program.

A testsúly és a nagy intenzitású időközök magukban foglalják mind a kardio, mind az erőképzést. Amikor ezeket az edzéseket, akkor a következő izomcsoportok: hasizmok karok vállak. Mellkas láb fenék. Az elmezavar edzések főleg kombinációs gyakorlatokból állnak. A hasizmokat, a karokat és a vállakat egyetlen mozdulattal kezelheti. Van néhány videó, amelyek kifejezetten a célzás egy test terület, mint a hasizom. De ezek az edzések általában történik mellett egy másik cardio vagy intervallum edzés. Kövesse a program naptárát a konkrét utasításokhoz.

Az edzés intenzitása

Miért szeretik az emberek? Az elmezavar edzés népszerűvé vált, miután megjelent 2009-ben. Sokan szeretik a következő okok miatt beállítások
nincs szükség felszerelésre kihívás. Fitness felhasználók tetszett, mert volt egy alternatíva a P90X program, amely megkövetelte a pullup bár, súlyzó szett, ellenállási sávok, stb. Az elmezavar edzés, másrészt, nem volt szükség felszerelésre. Az egész program történik teljesen segítségével testsúly gyakorlatok. Az edzés intenzitása sok olyan ember számára is vonzó, akik szeretnek keményen dolgozni, hogy gyors eredményeket lássanak az edzéseikből. Kérj válaszokat egy orvostól perceken belül, bármikor. Orvosi kérdései vannak?

Csatlakozzon egy fórumon tanúsított, tapasztalt orvos online vagy telefonon. Gyermekorvos vagy más specialista áll rendelkezésre 24/7. A studiestrused Source 2018-as felülvizsgálata olyan extrém kondicionáló programok hatásait vizsgálta, mint az elmezavar edzés, a CrossFit, stb., és megpróbálta meghatározni, hogy ezek az edzések biztonságosak-e. A kutatók azt találták, hogy az elmezavar edzések körülbelül ugyanolyan mértékű sérüléssel járnak, mint a súlyemelés vagy más szabadidős tevékenység. De a kutatók azt is megállapították, hogy az ilyen típusú edzések sok stresszt a test. Ez potenciálisan veszélyes lehet olyan személy számára, akinek egészségi állapota van, aki nem jó fizikai állapotban van, vagy akinek bizonyos mozgásszervi sérülései vannak.

Tapasztalja meg az életet az idősebb fitnesszel

Ugyanez a felülvizsgálat azt is megállapította,hogy az elmezavar edzés volt alig nincs hatása a fizikai fitness vagy a test összetétele a résztvevők. De a kutatók azt is mondták, hogy több tanulmányra van szükség. Egy 2015-ös tanulmányozott forrás megvizsgálta a nagy intenzitású intervallum képzés hatását, és megállapította, hogy nagyobb mennyiségű kalóriát éget el, mint a közepes intenzitású képzés. Ez is csökkentheti a testzsír és a derék kerülete szerint 2017 studytrused forrás. E vegyes eredmények miatt további vizsgálatokra van szükség az elmezavar edzés hatékonyságának meghatározásához. Tapasztalja meg az élet senior fitness szerkesztő

Maggie Fazeli Fard, RKC, MFT-1, előszavak neki tanácsot rámutatva egy alapvető edzés elv: “ne feledje, ez a felelőssége, hogy tartsa magát biztonságban edzés közben.”Ezt szem előtt tartva, a következőket javasolja. Kezdjük néhány kisebb csoportosulással, hogy megismerjük a csoportosulások formátumát és stílusát. Ahogy “vásárolni” a nagyobb csoport osztályok, legyen a megfigyelő egy oktató, aki jó mind motiváló, mind demonstráló-valaki, aki képes ugrál fel a lelkesedés, hanem képes és hajlandó türelmesen megmutatni az osztály, hogyan kell csinálni a lépéseket.

Mielőtt csatlakozna a nagyobb osztályhoz, győződjön meg róla, hogy tisztában van az erősségeivel és korlátaival, mert az oktató nem lesz képes Önnek személyre szabott figyelmet adni. Amikor belépsz a nagyobb osztályba, tudasd a tanárral, hogy új vagy a csoportban. Ugyanakkor tájékoztassa az oktatót arról, hogy nyitott minden olyan tippre vagy módosításra, amely a gyakorlatokat jobb és biztonságosabbá teszi az Ön számára. (Ez is egy jó alkalom arra, hogy felfedje, hogy nyitott-e a fizikai kapcsolat.)

Ha nehezen mozogsz, ne feledd, hogy nem kell lépést tartanod az osztálytársaiddal. Nem baj, ha lassítasz, és úgy módosítod a rutint, ahogy neked tetszik. És ne feledje: ha szüksége van egy-egy Oktatás, iratkozzon fel egy személyi edző.